Onze organisatie

Pensioenfonds Horeca & Catering is de beheerder én uitvoerder van de pensioenregelingen voor ruim 1,3 miljoen werknemers in de horeca en catering. Wij regelen sinds 1963 de pensioenen van en voor harde werkers, in een branche waar het draait om goede service en betrokkenheid. Diezelfde zorg en aandacht staan ook bij ons centraal. In alles wat wij doen voor een goed en helder pensioen.


Ons pensioenfonds

De uitvoeringsorganisatie zorgt voor de werkgevers- en de deelnemersadministratie van het pensioenfonds. Wij voeren dit in eigen beheer uit. Hierdoor zijn we een van de goedkoopste pensioenfondsen van Nederland. Op onze pagina over ‘Hoe wordt het pensioenfonds bestuurd?’ lees je meer onze organisatie. In deze video krijg je een indruk van ons pand en je mogelijk toekomstige collega's:

 

Samen waardevol

Wij geloven in de kracht van met en voor elkaar. Alle 140 bevlogen en betrokken collega’s werken dagelijks aan de waarde van een goed pensioen voor onze deelnemers en daarmee aan meerwaarde voor morgen. Of zoals wij het noemen: samen waardevol. Bij Pensioenfonds Horeca & Catering hebben we het met elkaar gewoon goed voor elkaar. Wil jij ook samen met ons zorgen voor een goed pensioen voor onze deelnemers voor nu en later?
 

Pak je kansen en bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.