Bekijk de belangrijkste thema's van 2020

28
jun
2021

2020 was een bewogen jaar. In de eerste plaats natuurlijk voor onze klanten, werkgevers en deelnemers in de horeca en contractcatering. De maatregelen in de strijd tegen de coronapandemie, zoals de sluiting van horecagelegenheden en het stimuleren van thuiswerken, leidden ertoe dat werkgevers te maken kregen met omzetverlies en werknemers (tijdelijk) geen of minder werk hadden of zelfs op zoek moesten naar ander werk. We hebben bewondering voor de veerkracht en het doorzettingsvermogen dat zij keer op keer hebben laten zien. En zijn blij dat zij nu met minder beperkingen weer aan de slag zijn of binnenkort kunnen gaan.


Ook voor ons had de coronapandemie gevolgen; voor onze financiële situatie, het rendement op onze beleggingen en onze manier van werken. We hebben ons, samen met sociale partners, ingezet om de branche zo goed mogelijk te ondersteunen in de vaak moeilijke omstandigheden als gevolg van de pandemie. Trots zijn we op de tevredenheid van onze klanten over onze dienstverlening die we vanuit een thuiswerksituatie nagenoeg naadloos konden voortzetten. Maar ook op de innovaties die we doorvoerden, bijvoorbeeld in onze pensioenadministratie, waardoor wij in de toekomst nog flexibeler en beter kunnen werken.

De belangrijkste thema's van 2020 hebben wij in beelden samengevat. Je vindt die in onze infographic ‘Een blik op 2020’. Ook de link naar ons volledige jaarverslag 2020 staat daar.

Heb je vragen over ons jaarverslag? Stuur dan een e-mail naar bestuur@phenc.nl.