De sportzomer van Pensioenfonds Horeca & Catering

27
jul
2021

Bij Pensioenfonds Horeca& Catering vinden we het belangrijk dat onze medewerkers gezond en vitaal zijn. Daarvoor is het vitaliteitsprogramma in leven geroepen. Daarnaast zijn heel wat van onze medewerkers ook sportief én competitief. Dat is gebleken tijdens onze Pensioenfonds Horeca & Catering Sportzomer.
 

 

Die begon in april met hardlooptrainingen, waar geïnteresseerde collega’s twaalf weken lang aan mee konden doen. Het gros daarvan verschijnt straks aan de start (en finish) van de Haagse CPC loop. Tijdens het hardlopen werd al nagedacht over de EK poule, een activiteit die met name het uiterste van onze geestelijke lenigheid vergde met dagelijks ingewikkelde puzzelvragen. De zaalvoetbalcompetitie kon vanwege Covid-19 niet doorgaan, maar gelukkig verzonnen inventieve collega’s de Pensioenfonds Horeca & Catering fietsestafette. Gestart in Zeist fietsen collega's via Leiden en Den Haag naar Rotterdam om uiteindelijk via Gorinchem weer in Zeist te eindigen. Tussendoor vond er nog een SUP tour plaats en is de Tour quiz zojuist afgerond. De Olympische Spelen worden gewoon vanaf de bank gadegeslagen, met gezonde snacks, dat wel. We zijn blij dat na de zomer de stoelmassage weer begint. 
 

Vitaliteitsprogramma

Pensioenfonds Horeca & Catering wil een gezonde organisatie zijn, die zich richt op een goede balans tussen werk en privé en het bieden van een prettige werkomgeving. Het fonds ziet het als een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgever en medewerkers om aan ontwikkeling en inzetbaarheid te werken en medewerkers vitaal te houden. Simpel gezegd betekent vitaliteit lekker en gezond in je vel zitten. Het draait dus niet alleen om sporten, maar vooral om een gezonde levensstijl. Het vitaliteitsaanbod van Pensioenfonds Horeca & Catering bestaat uit een combinatie van werkgerelateerde en 'vrijetijds' activiteiten vanuit de vier thema’s: gezonde voeding, rust en ontspanning, bewegen en werkomstandigheden.