Kijkje in onze keuken in Pensioen Bestuur & Management

17
dec
2020

“De ontwikkelingen rondom het coronavirus raken iedereen en zeker de sectoren horeca en contractcatering. De tweede verplichte sluiting van de horeca is inmiddels een feit. De omzet valt weg, terwijl de kosten doorlopen. Er zijn steunmaatregelen van de overheid, maar duidelijk is dat klanten van Pensioenfonds Horeca & Catering een moeilijke tijd doormaken. Dat maakt 2020 ook voor het pensioenfonds zelf een jaar met andere uitdagingen dan voorzien. Maar ook een jaar van positieve ontwikkelingen.”
 


Dit schrijft Ellen Metaal, Unitmanager Marketing en Klantbediening, in een artikel voor Pensioen Bestuur & Management. Het verschijnt in het eerste nummer van 2021 ‘Het nieuwe beleggen’. In het artikel blikt Ellen terug op het heftige coronajaar voor de sectoren horeca en catering en de veranderingen die ook bij ons pensioenfonds voelbaar waren. Maar dat leverde ook veel dynamiek en veerkracht op, wat veel vertrouwen geeft voor de toekomst. Je leest het hele artikel van Ellen in Pensioen Bestuur & Management hier.