Kitty Roozemond opnieuw benoemd als bestuurslid

26
jun
2020

In het voorjaar van 2020 heeft het bestuur van Pensioenfonds Horeca & Catering een verkiezing gehouden voor de benoeming van een bestuurslid namens de pensioengerechtigden. Uit de uitslag van de verkiezing is bekend geworden dat Kitty Roozemond de verkiezing heeft gewonnen. Ze was de afgelopen jaren al bestuurslid bij Pensioenfonds Horeca & Catering en is opnieuw geschikt bevonden als bestuurslid door De Nederlandsche Bank. Het bestuur herbenoemde Kitty Roozemond per 1 juli 2020. 
 

Kitty Roozemond 

Kitty Roozemond (1955) is een zeer ervaren bestuurder en toezichthouder en is, behalve dat ze de afgelopen jaren al een van onze bestuursleden was, ook eerder actief geweest als lid van de raad en van het dagelijks bestuur van de SER, als bestuurslid bij de Stichting van de Arbeid en vicevoorzitter van FNV. Zij heeft ook een groot aantal toezichthoudende rollen vervuld. Vele jaren heeft zij vanuit de beleidskant bijdragen geleverd aan diverse pensioendossiers. Haar huidige activiteiten concentreren zich op het besturen van en toezichthouden bij pensioenfondsen als bestuurder en als lid van de Raad van Toezicht.


Het bestuur van Pensioenfonds Horeca & Catering 

Wilt u kennismaken met de overige bestuursleden van Pensioenfonds Horeca & Catering? Bekijk dan de informatie over het bestuur op onze website
 

6.228 Uitgebrachte stemmen  

Maar liefst 6.228 pensioengerechtigden hebben een stem uitgebracht op de kandidaat van zijn of haar voorkeur. Daarvan waren 4.235 (68%) stemmen voor Kitty. De verkiezing werd gehouden van 14 tot en met 28 februari 2020. Er kon zowel digitaal als met een papieren stemkaart gestemd worden op een van de twee kandidaten.  
 

Heeft u vragen?  

Heeft u na het bekend worden van de verkiezingsuitslag of de gehouden verkiezing nog vragen? Stel uw vraag via verkiezing@phenc.nl. Wij helpen u graag.