Pensioenfonds Horeca & Catering behaalt 'Beste werkgever' keurmerk

22
dec
2017

Iedere twee jaar laat Pensioenfonds Horeca & Catering een medewerkersonderzoek uitvoeren door Effectory. Op de resultaten van 2017 zijn we extra trots want daarmee behaalden wij het 'Beste werkgever' keurmerk.

 

Dagelijks werken we met 140 bevlogen en betrokken collega’s aan de pensioenuitvoer voor de werknemers in de horeca en catering. Dat is mooi om te ervaren en helemaal geweldig om dit bevestigd te zien in het medewerkersonderzoek. Want op bevlogenheid en betrokkenheid scoren we goed.

‘Beste werkgever’ keurmerk
Met de resultaten van het medewerkersonderzoek 2017 van Effectory behaalden wij het ‘Beste werkgever’ keurmerk. Dit keurmerk is Nederlands grootste en meest betrouwbare keurmerk voor goed werkgeverschap. Lees alles over het keurmerk op www.beste-werkgevers.nl.

Kom ook bij ons werken!
Pensioenfonds Horeca & Catering hoort nu tot de beste werkgevers in de financiële dienstverlening. Daar zijn we trots op! Ook bij ons werken? Bekijk de vacatures op onze website. Neem voor vragen contact op met onze HR-collega Michelle Derksen. We vertellen je graag over de mogelijkheden.