Trots op resultaten medewerkersonderzoek

24
mrt
2021

Iedere twee jaar laten wij een medewerkersonderzoek uitvoeren door Effectory. In het recent gehouden onderzoek is de meerderheid van de scores gestegen ten opzichte van de vorige meting. Manager Human Resources Michelle Derksen is trots: “Hoe mooi is het dat we nu op afstand werken en toch hoger op betrokkenheid (8,4) scoren dan in de vorige meting? Deze tijd vraagt veel van ons allemaal, gelukkig zijn we erin geslaagd om in verbinding te blijven met elkaar.” 
 

 

We maken de organisatie met elkaar

Directeur Paul Braams: “Wij zijn een zeer gezond bedrijf met goed betrokken en bevlogen medewerkers. Samenwerking en klantfocus scoren echt heel goed met 7,7 en 7,6. Trots ben ik op de resultaatgerichtheidscore van 8,1! We zijn een relatief kleine uitvoeringsorganisatie, dus we moeten het ook echt hebben van die resultaatgerichtheid, die ook ver boven de benchmark ligt van 7,5. Waar ik ook blij mee ben, is de trots (8,0) op en de tevredenheid (8,1) over onze organisatie. Wij maken die organisatie met elkaar.”
 

Resultaten samen bespreken

Michelle: “De feedback laat zien dat er heel veel dingen goed gaan. En natuurlijk zien we een aantal verbeterpunten terug. De resultaten krijgen pas echt betekenis in de dialoog met elkaar. Door in gesprek te gaan en te luisteren zijn de resultaten beter te duiden en te interpreteren. Zo blijven we samen werken aan een nog betere werkomgeving en nog meer werkplezier.”  

Wil je ook bij ons werken? Bekijk onze vacatures.