Wij winnen een Pensioen Pro Award 2020

10
dec
2020

Donderdagavond 10 december 2020 vond de uitreiking van de PensioenPro Awards 2020 plaats. Pensioenfonds Horeca & Catering was in drie categorieën genomineerd. De vakjury heeft ons in een ervan een award toegekend, namelijk in de categorie innovatie.
 


Categorie innovatie
Deze award beloont het laten zien van ‘thought leadership’ en een voortrekkersrol in een tijd van ingrijpende veranderingen en fundamentele vraagstellingen ten aanzien van het Nederlandse pensioenstelsel.

Pensioenfonds Horeca & Catering werd genomineerd in deze categorie met de vernieuwing van onze administratie. Dat doen wij samen met partner IG&H en met behulp van low-code, een methode om snel te programmeren met bestaande bouwstenen. Het systeem wordt daarmee flexibeler en goedkoper.

Merlin IJzerman, Digital strategy consultant bij Pensioenfonds Horeca & Catering, nam de prijs namens ons digitaal in ontvangst: “Ik voel me vereerd dat ik deze prijs namens Pensioenfonds Horeca & Catering in ontvangst mag nemen. We hebben hard gewerkt aan het nóg efficiënter en goedkoper maken van onze bedrijfsvoering en aan het neerleggen van een fundament dat het mogelijk maakt om toekomstige veranderingen sneller te implementeren.”


Categorieën verantwoord beleggen/ESG en communicatie
Ook in de categorieën verantwoord beleggen en communicatie waren we genomineerd. Helaas gingen deze prijzen dit jaar aan onze neus voorbij; de awards in deze categorieën gingen naar respectievelijk PFZW en Pensioenchecker. We feliciteren deze winnaars natuurlijk van harte met de award.