Ook bij ons werken?

Pensioenfonds Horeca & Catering verzorgt de pensioenen voor 850.000 werknemers in de horeca en catering. Een verantwoordelijke taak dus! Pensioen is een onderwerp dat misschien niet zo ‘sexy’ is, maar wel ontzettend belangrijk. En ook een onderwerp waar iedereen mee te maken krijgt. Wij willen natuurlijk de pensioenen goed beheren. Daarnaast willen we ook dat de werknemers in de horeca en catering begrijpen waar het bij pensioen om gaat. De werkgevers willen we het zo makkelijk mogelijk maken. Een uitdaging voor de meer dan 160 mensen die bij ons fonds werken.

Wij willen de talenten van onze medewerkers zo goed mogelijk benutten. En zij krijgen kansen om zich zo veel als mogelijk te ontwikkelen. Daarnaast zijn we een moderne werkgever met een eigen identiteit. We zijn PROOF: Proactief, Resultaatgedreven, Open, Onderscheidend en met Focus op de juiste onderwerpen.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in deze branche? Wij zoeken nog een aantal mensen die willen meebouwen aan onze ‘jonge’ ambitieuze organisatie. Wij houden ons onder andere bezig met: premieheffing, premie-incasso, pensioenadministratie, uitbetaling van pensioenen, vermogensbeheer, marketing en communicatie en beleid. Dus ben je resultaatgericht, flexibel en kun je goed samenwerken? Misschien zijn wij dan ook wel op zoek naar jou!

Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling HRM, telefoonnummer (079) 363 1416 of een e-mail sturen met jouw vraag. Ook kun je eens in ons PH&C magazine bladeren om ons beter te leren kennen!